8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Venlo

Details over dit uitje
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Venlo

Een dagarrangement van Venlo Evenementen met Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij: lekker eten, een prachtige steptocht, en een proeverij naar keuze.

Ontdek het echte Venlo, met familie, vrienden of collega's op een actieve manier!

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Een actieve dag begint met een uitgebreide lunch op bijvoorbeeld de Oude Markt zodat u alvast in de juiste sfeer komt. Bereidt u voor op een van de leukste manieren om Venlo van dichtbij te bekijken!

14.15 - 16.15 Steptocht

Na een korte warming-up en wat uitleg door onze professionele gids begint u met de steptocht. U komt langs alle mooie monumenten van de binnenstad, zoals het stadhuis en de Sint Martinuskerk, waar onze gids u meer over zal informeren.

16.30 - 17.30 Proeverij

Deze proeverij mag u naar eigen keuze bepalen. Venlo Evenementen kan voor u een bier- of wijnproeverij regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij. U heeft het voor het zeggen!

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel samen af met een heerlijk diner in het oude centrum. Als u het op prijs stelt reserveren wij een uitstekende locatie voor u!

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids (échte Venlonaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Venlo with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Venlo.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan