8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Room in Venlo

Details over dit uitje
Escape Room in Venlo

Een extra uitdagend groepsuitje boeken met vrienden of uw collega’s? Los de lastigste puzzels en raadsels op onder grote tijdsdruk, het is de enige manier om uit deze kamer te ontsnappen! De Escape Room van Venlo Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voor altijd bent opgesloten….. Over de hele wereld is dit inmiddels bekende spel te spelen, van Tokio tot Lissabon en uiteraard ook in Venlo!

Een Escape Room is ondertussen een grote hit bij iedereen die zijn hersenen wil gebruiken om de puzzels op te lossen. Maar geen paniek, als de raadsels te lastig zijn halen wij je er na een uurtje zelf wel uit met de Search & Rescue Crew van Venlo Evenementen. De vraag is alleen of we jullie hulpkreet horen….Maar goed, Escape Room is elke dag te reserveren.

Inclusief:
  • Reservering Escape Room in Venlo
  • Gegarandeerde uitbreekmogelijkheid / escape
  • Search & Rescue als jullie er niet uitkomen!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Let op:

Wanneer u met meer dan 6 personen boekt, dan speelt de groep in meerdere kamers.

Tip:

Meer activiteiten doen met vrienden of uw collega’s? Wilt u na de Escape Room even bij komen en op adem komen in een gezellig café in het centrum van Venlo of gelijk doorgaan met een Ranking the Stars voor meer plezier en vermaak? Vraag het onze medewerkers en boek uw eigen sensationele Escape Room met afterparty en verplichte ontspanning.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan