8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 179 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Venlo

Details over dit uitje
Etiquette Diner in Venlo

Wilt u graag de echte regels van het dineren leren? Tijdens dit etiquette diner van Venlo Evenementen nodigen wij een etiquette expert uit tijdens uw diner. Bent u klaar om alle fijne kneepjes van de etiquette regels te leren?

Hoe moet de tafel nu eigenlijk echt gedekt worden? Wat is de juiste manier van elkaar begroeten en hoe ga je met uw gasten om? Gebruikt u de wc of het toilet?

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het zal zowel op zakelijk als privé gebied een pluspunt zijn en het is nog leuk ook!

In combinatie met een heerlijk drie gangen diner wordt dit arrangement nog stijlvoller dankzij onze heuse etiquette master. Op een leuke en leerzame manier zullen de regels aan u uitgelegd worden. Haar ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat dit niet alleen een leerzame, maar ook een leuke en gezellige avond zal worden. Zeer geschikt als bedrijfsuitje maar ook leuk met familie of vrienden.

Inclusief:
  • Begeleiding van onze Etiquette master
  • Locatiehuur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan