8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 179 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Lunch Venlo

Details over dit uitje
Etiquette Lunch Venlo

Wilt u met uw gezelschap op een leuke, creatieve manier erachter komen wat nou de exacte regels zijn? Dat kan bij Venlo Evenementen met een Etiquette Lunch in Venlo.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en leert u hoe u om moet gaan met uw relaties en netwerk.

Tijdens de workshop Etiquette krijgt u en uw gezelschap een uitleg van een authentieke etiquette master. Naast alle instructies en uitleg die u krijgt gaat u ook nog genieten van een overheerlijke lunch. De etiquette master weet alles van de verschillende etiquette regels en zal dit op een leuke interessante manier aan jullie uitleggen. Zijn of haar enthousiasme en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de etiquette lunch niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel lekker en gezellig is met uw vrienden of collega’s.

De etiquette master brengt u op de hoogte van de regels om uw tafel netjes te dekken en bijbehorende tafelmanieren. Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop direct aanschuiven bij koningin Maxima voor een staatsbanket. Allemaal super interessant en ook nog eens leuk!

Tijdens de culinaire lunch kunt u meteen uw tafelmanieren toepassen! Dat wordt een leerzaam uitje waarbij u ook nog eens kunt smullen van de lekkere lunch

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreide lunch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan