8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steptocht in Venlo

Details over dit uitje
GPS Steptocht in Venlo

Een origineel, sportief en gezellig groepsuitje in Venlo? Reserveer nu de GPS Steptocht van Venlo Evenementen en trek erop uit met je collega’s, vrienden of familie op de step.

Doe de GPS Steptocht door de Middeleeuwse straatjes en steegjes, de mooiste pleinen en monumenten van de stad, ze worden tijdens dit spel allemaal bezocht.

Wij hebben voor deze ontdekkingstocht sportieve steps geheel rijklaar gemaakt. Via de GPS ontvangt u de route door de binnenstad van Venlo. Tussendoor gaat u de leukste opdrachten uitvoeren die speciaal voor dit evenement zijn samengesteld.

Na ontvangst en de instructies van onze begeleiders droppen wij u ergens in het centrum, waarna u in groepen van maximaal 8 personen de route mag bepalen met behulp van het Global Positioning System.

Dat kan niet lastig zijn... toch? Onderweg lost u nog wat leuke opdrachten en raadsels op om de stad nog beter te leren kennen.

De GPS Speurtocht in Venlo brengt u langs de mooiste monumenten van de stad. Ondertussen traint u uw linker of rechterbeen en test u uw ruimtelijk inzicht. Hoe komt u van het ene punt naar het andere, hoe vindt u de kortste route? Na afloop wordt het winnende team bekend gemaakt en mag de enige echte hoofdprijs omarmen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 consumptie
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan