9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 171 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Kookworkshop in Venlo

Details over dit uitje
Kookworkshop in Venlo

Wilt u graag uw kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Of wilt u een gewoon een gezellige avond in de keuken met uw vrienden, familie of collega’s? Ontdek deze heerlijke Kookworkshop van Venlo Evenementen. Onder de juiste begeleiding kan ieder zich een echte chefkok noemen.

We trappen de workshop af met een heerlijk aperitief. Nu de sfeer er goed in door het aperitief zit duiken we samen de keuken in om de heerlijkste gerechten te bereiden. Onder enthousiaste begeleiding van onze topchef zal dit diner gegarandeerd een succes worden. Hij weet jullie alles te vertellen over de oorsprong van de gerechten, de producten en technieken die u tijdens deze workshop zal gaan gebruiken.

Na anderhalf uur gezelligheid in de keuken mag u aan tafel schuiven om uw eigen creaties uit te proberen. Met de juiste begeleiding kan iedereen koken, ook de personen die standaard de pizza laten verbranden in de oven! Na afloop van deze workshop kunt u uzelf een heuse masterchef noemen. Vergeet de recepten niet mee naar huis te nemen om deze heerlijke gerechten thuis nog eens te proberen... Bon appétit!

3 of 4 gangen diner?

U heeft de keuze om een 3-gangen of een 4-gangen menu te bereiden. Voor een meerprijs van € 7,50 excl. BTW kunt u ook een 4-gangen diner bereiden!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Professioneel keukengerei
  • Compleet 3 of 4 gangen menu
  • Keuze tussen een seizoenskookworkshop of Italiaanse kookworkshop
  • Aperitief bij aankomst
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan