8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Lapdance Striptease Workshop in Venlo

Details over dit uitje
Lapdance Striptease Workshop in Venlo

Tijdens de Lapdance Striptease Workshop in Venlo komt uw verleidelijke kant naar boven. Deze workshop van Venlo Evenementen is de perfecte voorbereiding voor een ondeugende avond... U kunt alle geleerde poses in praktijk gaan brengen om een mooie show voor uw partner neer te zetten! Trek uw stoute schoenen uit de kast, zet uw partner op een stoel en laat zien wat u geleerd heeft tijdens de Lapdance Striptease Workshop in Venlo.

Gedurende de Lapdance Striptease Workshop leert u allerlei verleidelijke poses aan te nemen en sexy te bewegen. U leert hoe u de aanschouwer kunt uitdagen, plagen en hoe u de lapdance op de meest sexy manier kunt uitvoeren. Aan het einde van de workshop leert u een routine dans aan. Uw partner zal versteld staan!

De Lapdance Striptease Workshop van Venlo Evenementen is fun, spannend, sensueel, lachwekkend en bovenal héél erg leuk om te doen! Uw zelfvertrouwen, uw houding en uw uitstraling zullen in bijna 1.5 uur tijd een flinke boost krijgen!

Beleef het nu met Venlo Evenementen!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in Venlo

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor deze workshop!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan