8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime Tablet Game – Borrel in Venlo

Details over dit uitje
Lunch – Crime Tablet Game – Borrel in Venlo

Zoekt u een afwisselend arrangement in Venlo, met alles er op en er aan? Doe de Lunch – Crime City game – Borrel van Venlo Evenementen.

We zorgen er voor dat jullie de dag beginnen met een goed gevulde maag. Hierna gaan we jullie uitdagen met ons virtuele spel.

We sluiten de middag gezellig af met een gezellige borrel. Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Venlo. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vraagt nog de nodige energie!

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch gaan we uw criminele vaardigheden testen. Deze game maakt gebruikt van GPS Tablets. Gaat uw team het meest strategisch te werk?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is simpel: maak zo veel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven, maar kijk uit voor de politie! Worden jullie een veelbesproken straatbende?

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet zetten. Dit zal resulteren in een spannende race. Nooit de moed gehad om een poging te wagen aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te ontspannen. Venlo Evenementen neemt u mee naar een leuk café om een uurtje te borrelen en elkaars spannende verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan