8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Venlo

Details over dit uitje
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Venlo

De Lunch – Empire City Game – Borrel van Venlo Evenementen is een afwisselend arrangement in Venlo, waarbij een lunch, spel en een borrel inbegrepen zit!

We starten we de middag goed met een gezellige lunch. Vervolgens gaan we een uitdagend spel spelen.

We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een café in de stad. Bent u er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Venlo. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vraagt nog genoeg energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze moderne game maakt gebruikt van Tablets. Bent u klaar voor een spannende race?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor en u moet proberen zo veel mogelijk panden over te nemen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrent dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Dagobert Duck van het zuiden?

U en uw teamleden krijgen meerdere tablets mee. Op uw tablet ziet u een overzicht van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op... Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te ontspannen. Venlo Evenementen neemt u mee naar een gezellig café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de winnaar is geworden van de Empire City Game. Het winnende team wordt beloond! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn. Geniet ervan!

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan