8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Online Escape Room

Details over dit uitje
Online Escape Room

Zijn jullie het thuiszitten al beu? Boek dan nu één van onze uitdagende online escape rooms met uw vrienden, buren of collega’s! In teams van 2-4 personen, in de woonkamer of op kantoor op gepaste afstand van elkaar of ieder vanuit huis op zijn/haar eigen laptop of PC. Doorloop de kamers en puzzel jullie weg naar de uitgang. Welk team zet de snelste tijd neer?

De spellen zijn zo ingericht dat je met je team gezamenlijk naar informatie en oplossingen kan gaan zoeken. Communiceer goed met elkaar. Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende escape rooms, oplopend in moeilijkheidsgraad:

Lost Treasure ***
Patient Zero ****
Hacked ****

Lost Treasure ***
Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten. Het gerucht ging dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen en Archibald's fortuin te bemachtigen?

Patient Zero ****
Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. De persoon die jou vandaag zou gaan inwerken is net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij een patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem. Lukt het jullie om de geheimen achter dit mysterieuze virus te ontrafelen en op tijd een vaccin te produceren?

In dit spel speel je met verschillende rollen. De helft van je team begint in een kantoor. De andere helft begint in de kamer van een patiënt. Om de puzzels op te kunnen lossen moeten jullie goed communiceren en samenwerken.

Hacked ****
Jullie zijn een projectteam die vandaag een belangrijke deadline moet behalen en daarom zijn jullie extra vroeg op kantoor. De voordeur is geforceerd en wanneer jullie het kantoor betreden zien jullie nog net de inbreker die door de nooduitgang weet te ontkomen. Gelukkig hebben jullie de hacker gestoord en waren nog niet alle PC's geïnfecteerd. Lukt het jullie om de gecompliceerde hacks ongedaan te maken? Combineer alle informatie die jullie vinden om de hacker te slim af te zijn! Succes!

Wat heb je thuis nodig?
  • Pc of laptop met internetverbinding
  • Pen en papier om op te schrijven, tekenen en te puzzelen
  • Als jullie vanuit meerdere locaties spelen; een app waarmee je kunt videobellen om te overleggen (bijv. Zoom, Jumi, Skype etc.)
Inclusief
  • Een gamecode voor elk team
  • Een digitale handleiding
  • Een spannende middag of avond thuis
  • Te boeken op uw gewenste tijdstip en datum!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan