9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 171 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

Tapas en Paella workshop in Venlo

Details over dit uitje
Tapas en Paella workshop in Venlo

Benieuwd naar wat de Spaanse keuken voor een heerlijke gerechten te bieden heeft? Ontdek het met uw vrienden, familie of collega’s tijdens de heerlijke Tapas workshop van Venlo Evenementen.! Samen gaat u aan de slag om de lekkerste tapas en paella te bereiden, zodat u hier ook thuis weer van kan genieten.

Bij ontvangst geniet u eerst van een heerlijk aperitief. Nu de sfeer er goed in zit duikt u met uw gezelschap de keuken in om aan de slag te gaan met het koken en kennis te maken met de Spaanse keuken. Onze topkok begeleidt het gehele proces en leert u van alles over de verschillende ingrediënten en maaltijden die jullie samen gaan bereiden. Leer de echte kooktechnieken en verlaat de keuken als een echte Spaanse topkok, zodat u thuis ook uw eigen Spaanse avond kan bereiden!

Is uw maag al gaan rommelen van al dat heerlijke eten? Dan is het tijd om met uw gezelschap aan tafel te schuifen en elkaars creaties uit te proberen. Wie is een echte keukenprins(es)? Gezelligheid en goed eten gaan perfect samen? Disfrute de su comida...

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Professioneel keukengerei
  • Complete maaltijd
  • Aperitief bij aankomst
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan