8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Venlo

Details over dit uitje
The Ratrace 88 in Venlo

Crazy 88 gemixt met Wie is de Rat maakt er een dolle boel in Venlo! Beleef dit te gekke, dolwaze, maar o zo leuke uitje nu bij Venlo Evenementen.

Deze Ratrace 88 van Venlo Evenementen is een spel, dat alleen geschikt voor mensen die echt willen lachen en uit zijn op avontuur!

Er zit alleen wel een addertje onder het gras... er is een saboteur aan het werk die jullie gezellige uitje probeert de saboteren! Vervelende vent...

Jullie worden in het centrum van Venlo opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, lachwekkende en krankzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moeten als bewijs worden vastgelegd door middel van de fotoapp en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst… uuhh we bedoelen het snelst! En welk team heeft na afloop de Rat ontmaskert?

De spel-opdrachten variëren, van het spelen als straatmuzikant tot het laten lachen van nietsvermoedende voorbijgangers, de exacte inhoud blijft nog even geheim! Maar ga er maar van op aan dat het iets is wat jullie nog nooit hebben gedaan. Na dit evenement voel je je dan ook een stuk… meliger!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 consumptie
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan