8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat Arrangement in Venlo

Details over dit uitje
Wie is de Rat Arrangement in Venlo

Het Wie is de Rat arrangement van Venlo Evenementen is het ultieme uitje in Venlo, voor u en uw collega’s, familie, vrienden: een meeslepend spel.

Een uitgebreide lunch en een heerlijk uurtje borrelen met Limburgse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest een echte aanrader!

12.30 – 13.30 Lunch

Venlo Evenementen verwelkomt u met een heerlijke lunch zodat jullie genoeg energie hebben voor het middagspel.. Geniet van een heerlijke lunch in het centrum van Venlo.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Tijdens dit spel moet u allerlei bloedstollende, komische of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is natuurlijk iemand de opdrachten probeert te saboteren!

Probeer met uw team alle opdrachten zo goed mogelijk te verrichten en probeer uit te vinden wie de Rat eigenlijk is. Hij of zij zal het u namelijk niet simpel maken.

17.00 – 18.00 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een echt Venloos café wordt bezocht en de smartlappen kunnen beginnen. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen! Hojje!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan