8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 179 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Etiquette in Venlo

Weet u hoe het echt hoort? Hoe dekt u de tafel? Wat zijn de juiste tafelmanieren? Is het nou toilet of wc? Samen met Venlo Evenementen U komt er achter tijdens de Workshop Etiquette!
Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

De etiquette kennen is zowel zakelijk als in uw privéleven erg handig om onder de knie te hebben en met onze etiquette expert van Venlo Evenementen leert u het ook nog op een leuke manier op een mooie locatie in deze Limburgse stad!

De cursus wordt gegeven door onze etiquette master. Zij heeft verstand van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zij heeft jaren lang ervaring en door haar spontaniteit en enthousiasme zal zij er voor zorgen dat de workshop niet alleen leerzaam is, maar ook nog eens heel leuk en gezellig.

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie een lunch of diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk zou moeten eten en drinken volgens de etiquette. Dit zorgt voor een zeer geslaagd uitstapje in Venlo! Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een uitje met vrienden.

Etiquette op de werkvloer

Bent u met een bedrijf? Wij bieden ook een workshop aan voor bedrijven die de etiquette op de werkvloer wil verbeteren. Informeer naar de mogelijkheden!

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie een lunch of diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk zou moeten eten en drinken volgens de etiquette. Dit zorgt voor een zeer geslaagd uitstapje in Venlo!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Algemene Etiquette IQ Quiz
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan