8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Etiquette in Venlo

Onze ervaren Etiquette Expert zal u op locatie op een gepaste wijze ontvangen. Tijdens deze workshop komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en nog veel meer. Ook wordt u zelf aan het werk gezet en getest op uw etiquette-vaardigheden!

De workshop wordt gegeven door een echte Etiquette Expert. Met haar oneindige enthousiasme zorgt zij ervoor dat de workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met vrienden of collega’s. Bovendien zal het volgen van deze workshop uw zelfvertrouwen verbeteren en uw sociale vaardigheden versterken, wat zowel op zakelijk als privégebied van groot belang is.
Bent u op zoek naar een meer praktische ervaring? Dan kunt u deze workshop combineren met bijvoorbeeld een lunch of diner. Hierdoor krijgt u meteen de kans om te oefenen en te ervaren hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels.

Onze Etiquette Expert kan deze workshop ook bij u thuis of op een zelfgekozen locatie geven, perfect voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Mis deze kans niet om uw etiquettevaardigheden te verbeteren en boek nu de Workshop “Etiquette met Etiquette Expert” van Venlo Evenementen!

Inclusief:
  • Ervaren begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan