8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Segway rijden in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Segway rijden in Venlo

Leer Segway rijden met Venlo Evenementen, de modernste en schoonste manier om door Venlo te gaan, in de Workshop Segway rijden met begeleiding.

Tijdens deze cursus ervaart u het plezier van dit unieke en handige voertuig. In circa 1,5 uur ontdekt u dat een groepsuitje of arrangement in Venlo niet alleen comfortabel maar ook veel plezier en hoogstandjes oplevert.

De Segway PT is een elektrisch aangedreven tweewieler, waar de bestuurder rechtop op staat. Ook de Segway zelf blijft rechtop staan, dankzij ingewikkelde zaken als gyroscopen, sensoren, microprocessoren en krachtige elektromotoren, waardoor het voertuig in balans kan worden gehouden. Maar wees niet bang, iedereen die goed ter been is kan op de Segway rijden, mits 16 jaar of ouder.

Uiteraard gaan we eerst leren op deze Segways te rijden. Onze begeleider(s) zullen u een uitgebreide instructie geven aan de rand van het centrum. Als u het rijden eenmaal onder de knie heeft bezoekt u het centrum van Venlo en bekijkt u alle bekende monumenten.

Inclusief:
  • Professionele instructeurs
  • Instructie
  • Tocht van circa 1 uur door de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor het rijden op de Segway moet de bestuurder 16 jaar of ouder zijn!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan