8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Smartlappen zingen in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Smartlappen zingen in Venlo

Houdt u van een lach en een traan en natuurlijk van Guusje Meeuwis en Marco Borsato? Dan is dit het perfecte uitje voor u en uw gezelschap! Reserveer de Workshop Smartlappen zingen in Venlo bij Venlo Evenementen.

De workshop zal plaatsvinden op de perfecte locatie in het centrum van Venlo, deze cursus is de sfeermaker voor het hele gezelschap.

Uiteraard doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 bekende levensliederen en wij zorgen voor een echte accordeonist! Het levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

Na goed geoefend te hebben nemen we het laatste half uur uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de geluidsopnames op kan zetten om de buren te laten schrikken... ehh.. te laten genieten natuurlijk! Wij zorgen voor een complete opname voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon vol!

Inclusief:
  • Limburgse accordeonist
  • Opname
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Venlo
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van de het Limburgse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan