8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

8-uurs vergaderarrangement in het centrum van Venlo

Details over dit uitje
8-uurs vergaderarrangement in het centrum van Venlo

Aan de maas in het centrum bevindt zich de Maaspoort van Venlo. Een perfecte ligging voor dit theater! Maar wat als u hier nu ook kunt vergaderen?

Met opties tot verschillende zalen heet de Maaspoort u welkom om het 8-uurs vergaderarrangement van Venlo Evenementen te beleven. Om 9:00 uur ’s ochtends wordt u ontvangen in een van de theater zalen die omgebouwd is tot de perfecte vergaderlocatie.

Om 12:30 uur neemt u met uw team pauze en geniet u van een heerlijk lunchbuffet wat voor u klaar zal staan. Deze lunch zal bestaan uit een uitgebreid assortiment aan luxe sandwiches, focaccia’s en wraps. Geniet van het uitzicht op de Maas en haal een frisse neus om na de lunch weer flink aan de slag te gaan. U heeft de zaal tot 17:00 uur tot uw beschikking.
De zaal beschikt tot een beamer en grootbeeldscherm waar u gebruik van kunt maken. Ook heeft u beschikking tot een flip-over en schrijfgerei, papier en pen. Ook bevind zich in de zaal een koffiecorner met frisdranken, koffie, thee en lekkernijen.

Tip:

Natuurlijk is het mogelijk om na de lunch een hele andere activiteit te plannen. Venlo Evenementen beschikt tot een uitgebreid aanbod aan verschillende belevenissen die perfect zijn voor bedrijfsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart, proeverij, speurtocht of leuke workshop om de middag mee af te sluiten.

Inclusief:
  • Vergaderzaal van 9:00 tot 17:00
  • Buffetlunch
  • Toegang tot koffiecorner
  • Teambuilding
  • Beschikking over vergaderobjecten in de zaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Venlo Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan