8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Kolonisten van Catan Tablet Dinner

Details over dit uitje
Kolonisten van Catan Tablet Dinner

U kent het bekende bordspel ‘De kolonisten van Catan’ vast wel. Venlo Evenementen heeft hier zijn eigen draai aangegeven en het spel tot leven gebracht in het centrum van Venlo. Ontdek de stad en beleef deze teambuilding avond tijdens uw bedrijfsuitje of met vrienden en familie!

Bij aankomst wordt uw gezelschap voorzien van een heerlijk voorgerecht. Tevens krijgen jullie het spel uitgelegd en worden jullie opgedeeld in verschillende teams die tegen elkaar zullen gaan strijden. Ieder team gaat met een tablet op zak de stad in en het spel kan beginnen.
Verzamel zoveel mogelijk grondstoffen om uw stad of dorp te bouwen. Via de tablets wordt het speelgebied duidelijk en is er te zien waar de verschillende grondstoffen zich bevinden. Ook de ridderkaarten en ontwikkelingskaarten zijn tijdens deze versie van het spel niet te missen.
Tijdens het spel nemen we een uitgebreide pauze zodat u van een heerlijk hoofdgerecht kunt gaan genieten. Klets rustig bij met de andere teams en probeer hun geheime technieken te ontcijferen. Na het hoofdgerecht gaat het spel namelijk weer van start! Tijdens het nagerecht vind de spannende prijsuitreiking plaats en wordt het winnende team beloond met de felbegeerde hoofdprijs.

Programma-indicatie

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Venlo Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan