8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Venlo

Details over dit uitje
Crazy Winter Game in Venlo

Uit uw comfortzone treden? Dat kan bij Venlo Evenementen! Wij bieden u de kans om het knotsgekke Crazy 88 spel te spelen. Wij doen er nog een schepje durf bovenop en laten jullie de gekste fratsen uit halen tijdens deze Winter edition. Onze crazy begeleiders hebben heel wat spannende opdrachten voor u in petto. Dit belooft een te gekke dag te worden!

Als bedrijfsuitje met uw collega’s of met vrienden of familie, alles is mogelijk! Uiteraard kunnen we het spel naar uw wensen aanpassen. Wat dacht u van een leuke verkleedpartij als kerstman om vervolgens luidkeels kerstliedjes te zingen als een echte straatmuzikant. Natuurlijk leggen wij alles vast op camera zodat u uw talenten rustig kan terug bekijken.

Behaal met deze gekke opdrachten zoveel mogelijk punten zodat u tijdens de prijsuitreiking in een lekker warm Limburgs café tot winnaar gekroond kan worden. Geniet tijdens deze gezellige afsluiting nog even van een koel drankje. Veel plezier!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan