8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Venlo Evenementen heeft contacten met een aantal ontzettende leuke rasechte Brabantse artiesten. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes! Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Venlo Evenementen regelt bijzonder drukwerk bij uw uitje als u dat wenst. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Een comfortabele boot huren bij uw uitje of arrangement? Venlo Evenementen werkt samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Venlo. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Laat een foto- en/of videoreportage maken van uw uitje of arrangement. Venlo Evenementen weet als geen ander dat er anders vaak één of twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Wilt u een geheel verzorgde catering bij uw uitje of arrangement? Venlo Evenementen heeft een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Venlo en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Venlo Evenementen op verschillende gemakkelijk en veilig manieren betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Venlo Evenementen biedt u de mogelijkheid om een hotel te boeken, zodat u uitgerust wakker wordt op de plaats van uw uitje of arrangement. Of na een lekkere vermoeiende dag in Venlo rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn, als u meteen een luxe touringcar boekt bij uw uitje of arrangement bij Venlo Evenementen. Wij bieden u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Venlo, om daar deel te nemen aan een van onze evenementen.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er voor kiest om met eigen vervoer te komen, geeft Venlo Evenementen u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of in een transferium.
Lees meer
Restaurant
Reserveer meteen een restaurant bij uw uitje of arrangement. Door onze samenwerking met de lokale horeca kan Venlo Evenementen u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van de stad!
Lees meer
Tickets
Reserveer meteen hier uw tickets en toegangskaarten. Venlo Evenementen heeft goede banden met verschillende musea in Venlo. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van speciale tarieven, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan