8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Venlo

Details over dit uitje
Cocktail-party & Tapas-fiësta in Venlo

Samen met onze professionele Cocktail shaker organiseert Venlo Evenementen een gezellige en feestelijke cocktail party met spectaculaire cocktail creaties en lekkere bijpassende tapas gerechten!

16.30 - 18.30 Cocktailparty

Aan het begin van deze gezellige avond met uw vrienden, familie of collega’s start u met een cursus cocktails shaken. Tijdens de cursus komt u er eindelijk achter wat het geheim is achter de tropische Mojito en de zomerse Tequila Sunrise.

Onze Cocktailshakers zullen u eerst de kneepjes van het shaken uitleggen, waarna u zelf kunt laten zien of de beste cocktailshaker van Limburg bent!

19.00 - 21.00 Tapas Diner

Culinaire Tapas waarbij u uw vingers zult aflikken! In een van onze Venlose Restaurants geniet u van een onbeperkt tapas diner met de lekkerste ingrediënten die de keuken kent. Wanneer u lekker aan het genieten bent van de verschillende tapas, bestelt u gewoon nog een lekkere bijpassende cocktail.

De Limburgse kok staat in de keuken in zijn koksmuts de lekkerste culinair gerechten voor jou en je vrienden, familie of collega’s klaar te maken!

Inclusief:
  • Cocktails Workshop met enthousiaste begeleiding
  • Heerlijk (onbeperkt) tapas Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw portemonnee te hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw cocktailparty? Voor 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan