8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Crime Tablet Dinner Game in Venlo

Details over dit uitje
Crime Tablet Dinner Game in Venlo

Speel de Crime City Dinner Game van Venlo Evenementen: een hypermodern, virtueel spel in Venlo. Kruip in de huid van een echt crimineel en versla uw concurrentie!

Het spel is eenvoudig: verzamel zo veel mogelijk geld... In teams maken jullie het centrum van Venlo onveilig. Ieder team is voorzien van een tablet met daarop de stadskaart te zien. Door de afwisseling van spel en diner is dit het perfecte bedrijfsuitje of voor een unieke avond met vrienden en familie.

Als echte criminelen gaan jullie op pad. Kraak kluizen en verzamel zoveel mogelijk geld. Probeer ook vooral geld van elkaar te stelen. Maar pas op! De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Zodra jullie gepakt worden moeten jullie de politie omkopen, daar gaat je buit. Teamwork is dus essentieel, houd goed contact met elkaar zodat jullie je buit zo snel mogelijk zien groeien.
Om tijdens het spel even rustig op adem te komen zijn jullie te gast in drie verschillende restaurants. In ieder restaurant genieten jullie van een heerlijk diner. Drie verschillende gangen naar keuze worden voor jullie geserveerd. De avond wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een lekker nagerecht. Wie gaat er met de winst naar huis?

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan