8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Venlo

Details over dit uitje
De Grote Sportquiz in Venlo

Op zoek naar een ontspannen uitje voor een sportieve groep? De Grote Sportquiz van Venlo Evenementen test jullie sportkennis terwijl jullie genieten van een lekker drankje in een café in het centrum van Venlo!

Door een vleugje ‘Ik hou van Holland’ dat in de quiz verwerkt is, hebben jullie gegarandeerd een gezellige dag in het vooruitzicht. Jullie gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams. Daarna kan de quiz van start gaan en ontdekken we welk team het meeste kennis heeft over de Nederlandse topsporters en Nederlandse sportprestaties.

Weten jullie nog wie de laatste Elfstedentocht heeft gewonnen en welke topsporter de meeste Olympische plakken op zijn naam heeft staan? De moeilijkheidsgraad kunnen we volledig aanpassen aan uw wensen!

De quiz zal bestaan uit meerdere hilarische rondes zoals het onderdeel ‘Nederlandse sporters raden en ‘Petje op petje af’. Het beste team zal uiteindelijk onderling strijden om de felbegeerde hoofdprijs in een spannende finale. Wie zal zich kronen tot beste sportkenner van het gezelschap?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 39 personen 24,50 p.p. excl. BTW
40 - > personen 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan