8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Venlo

Details over dit uitje
De Grote Voetbalquiz in Venlo

Venlo Evenementen biedt een ontspannen middag voor echte voetballiefhebbers. Test uw voetbalkennis tijdens deze spannende quiz en geniet ondertussen van een heerlijk biertje in een gezellig café in het centrum van Venlo!
Aan deze voetbalquiz is een vleugje ‘Ik hou van Holland’ toegevoegd om gezelligheid te garanderen. In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie is best op de hoogte van de voetbalstatestieken? Welke voetballer staat bekend onder de bijnaam ‘vlo’? En weten jullie nog wie er faalden vanaf de strafschopstip in de halve finale op het EK in eigen land?

De verschillende beeld- en geluidsfragmenten die aan de quiz zijn toegevoegd verhogen de sfeer en de spanning nog extra. Ook bestaat de quiz uit een aantal verschillende rondes. Wie kan er de meeste bekende voetballers succesvol aan zijn teamleden beschrijven? Ook zullen er een aantal bekende voetballiederen de revue passeren, deze kunnen jullie natuurlijk allemaal luidkeels meezingen. Ten slotte kan het onderdeel ‘petje op, petje af’natuurlijk niet ontbreken.

In de bloedstollende finale speelt het winnende team individueel tegen elkaar. Wie sleept de felbegeerde hoofdprijs binnen en mag zich kronen tot enige echte voetbalkenner van het gezelschap?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 39 personen 24,50 p.p. excl. BTW
40 - > personen 21,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit evenement uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan