8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Venlo

Details over dit uitje
Diner – City Tour in Venlo

Wilt u de stad Venlo graag ontdekken én genieten van een heerlijk bourgondisch drie gangen diner? Venlo Evenementen biedt u deze optie tijdens de Diner – City tour in Venlo! Perfect als bedrijfsuitje of met vrienden en familie.

18.30 - 21.00 Diner

Uw avond gaat van start in een gezellig Limburgs restaurant in het centrum van Venlo. Hier wordt uw gezelschap voorzien van een heerlijk drie gangen diner. Na een heerlijk onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling door de gezellige binnenstad.

21.00 - 23.00 Citytour

Samen met een professionele gids bezoekt u de mooiste plekken die de stad te bieden heeft. Ontdek de rijke historie over de stad en geniet van alles wat er te zien valt. Met onze enthousiaste gids leert u op een speelse manier alles wat er maar te leren valt over de stad Venlo.

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding (échte Venlonaar met jarenlange ervaring)
  • Pauzemoment in een leuk kroegje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Venlo with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Venlo.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan