8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Empire City Brunch Tablet Game in Venlo

Maak in Venlo kennis met de Empire City Brunch Game van Venlo Evenementen. Een virtueel spel in combinatie met een overheerlijke brunch!

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor en u moet proberen zo veel mogelijk panden over te nemen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrent? Dan zal uw bankrekening het snelste groeien! Bent u de Dagobert Duck van het zuiden?

U en uw teamleden krijgen meerdere tablets mee. Op uw tablet ziet u een overzicht van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u deze middag niet met een lege maag naar komt te staan. Er zijn drie mogelijkheden: U bruncht vooraf en speelt vervolgens het spel.

Mogelijkheid twee is de omgekeerde variant waarbij u eerst het spel gaat spelen en daarna heerlijk gaat brunchen.

Tot slot is het ook mogelijk om de gerechten en het spel af te wisselen. Als klap op de vuurpijl kunt u er ook nog voor kiezen om drie verschillende restaurants te bezoeken! Neem contact op met ons kantoor en laat weten waar uw voorkeur naar uit gaat!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 18.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan