8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Empire City Dinner Tablet Game in Venlo

Details over dit uitje
Empire City Dinner Tablet Game in Venlo

Een spannend, uitdagend en avontuurlijke virutele game in Venlo, wie wil dat nou niet? Bij de Empire City Dinner Tablet Game gaat u ook nog eens uitgebreid dineren in 3 verschillende restaurants waarbij u in elk restaurant een ander gerecht voorgeschoteld krijgt. Reserveer dit uitje voor uw familie, vrienden of collega’s bij Venlo Evenementen.

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game. Bent u er klaar voor? Let’s go!

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien! Bent u dé Dagobert Duck van uw groep?

U en uw teamleden krijgen meerdere tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar pas op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Dit uitje is de perfecte combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u een gevulde maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit uitdagende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een overheerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan