8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dinerspel in Venlo

Details over dit uitje
Flikken Dinerspel in Venlo

Dit wordt een gezellige, spannende en uitdagende avond in het historische centrum van Venlo. Nou ja... gezellig? Een moordzaak oplossen is per definitie niet echt ‘gezellig’ maar met Venlo Evenementen en uw gezelschap moet u er maar het beste van maken! Tussen alle culinaire gerechten door moet er een mysterieuze moordzaak worden opgelost. Hiervoor dienen jullie diverse donkere steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie…

Een bekende Limburgse politicus is dood aangetroffen. Een sentimentele zaak die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Als freelance onderzoekers is het jullie taak om de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie te achterhalen.

Was het een moord in opdracht van de meest bekende huurmoordenaar van Venlo of was het zijn aan de kant geschoven advocaat? Langzaam komen jullie erachter wat er precies gebeurd is, wat het motief was van die vreselijke moord en wie er achter zit.

Door dit spannende moordmysterie moet u natuurlijk wel actief en energiek blijven, daarom hebben wij tussendoor een heerlijk 3-gangen diner voor u in drie verschillende restaurants. Een goede detective kan natuurlijk niet op een lege maag zijn werk doen. Tijdens het nagerecht gaan we de moordzaak evalueren. Het beste onderzoeksteam wordt daarbij extra beloond met de hoofdprijs!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Flikken game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Flikken game deel 2
22.00 – 23.00 Nagerecht

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan