8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Get the Picture Arrangement in Venlo

Details over dit uitje
Get the Picture Arrangement in Venlo

U start op een gezellige locatie in het centrum van Venlo met een heerlijk kopje koffie/thee en een lekker gebakje, zodat u zich alvast kan voorbereiden op de Get the Picture Fotopuzzeltocht!

14.30 – 17.30 Get the Picture Fotopuzzeltocht

U leert Venlo in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Venlo Evenementen, door het centrum van de stad.

Er staan verschillende opdrachten op het programma, dus maak uw borst maar nat!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams. Elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van de opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven. Wie van jullie heeft een verborgen talent als fotograaf?

Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Limburgers… ehh Limburgse monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Limburgse heren of dames om te kijken natuurlijk!).

Uiteraard volgt een evaluatie en kunt u genieten van een afsluitende borrel. Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd. Story en Panorama staan al te trappelen…

17.45 – 19.45 Diner

Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangendiner bij een super gezellig restaurant in het centrum van Venlo. Geniet van een diner met een heerlijk stukje vlees, vis of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing, vraag onze professionele medewerkers naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Foto’s naderhand digitaal opgestuurd
  • 1 consumptie
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan