8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Quiz Dinerspel in Venlo

Details over dit uitje
Ik Hou van de Kerst Quiz Dinerspel in Venlo

De ‘ik hou van de kerst quiz’ van Venlo Evenementen is een editie speciaal voor de winter! Wij kunnen je alvast vertellen dat het gegarandeerd gieren van het lachen wordt! Het spel is gebaseerd op razend populaire ‘‘ik hou van holland’ spel. Of je nu met vrienden of familie een gezellige middag of avond wilt hebben, wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. ‘Christmas is in the air’!

Wat verandert er aan het spel? Dit keer zullen we geen BN’ers raden en ook liedjes van Herman van Veen en Rob de Nijs zult u niet voorbij horen komen. Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van de Kerst. Dus ga maar alvast aan de slag met het leren van alle kerstfeitjes en de Nederlandstalige en Internationale kersthits!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje naar huis gaat met de hoofdprijs. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt! Ho, ho, ho…..

U kunt dit spel ook boeken als los spel!

Inclusief
  • Quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Rad
  • Kerstattributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Op elke gewenste locatie

Reservering voor kleine groepen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan