8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kutcake Workshop in Venlo

Details over dit uitje
Kutcake Workshop in Venlo


Op zoek naar het ultieme vrijgezellenuitje van Venlo? Dan is de Workshop Kutcake van Venlo Evenementen de juiste keuze! Of je nu op zoek bent naar een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of om aan iemand cadeau te geven, dan is de Kutcake workshop het ideale uitje!

Een keer wat anders dan een taart of samen koekjes bakken! Voordat jullie al onder de tafel liggen van het lachen, krijgen jullie eerst instructies in de in de verschillende vormpjes die een poesje, flamoesje of foef kan aannemen. Het vrouwelijke geslachtsdeel kent een grote variëteit aan verschijningsvormen.

Tijdens deze unieke workshop gaan we ‘de diepte in’ en doe je onontbeerlijke kutkennis op waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle locatie in het centrum van de Limburgse stad Venlo. Jullie begeleider is anatomisch geschoold en weet echt van nep te onderscheiden. Naast de workshop ‘kutje kleien’ doen jullie ook nog mee aan een ludieke kutquiz waarin jullie kennis over dit bijzondere lichaamsdeel even wordt getest.

Wie creëert het meest creatieve en mooiste kutcakeje?

Inclusief:
  • Een hilarische anatomieles
  • Een visuele reis door de ‘kutgeschiedenis’
  • Een workshop kutje kleien
  • Twee cakejes om mee naar huis te nemen
  • Een kutquizje

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan