8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Venlo

Details over dit uitje
Moorddiner in Venlo

Een zenuwslopend spel combineren met een heerlijk bourgondisch diner? Venlo Evenementen biedt het u aan tijdens het moorddiner van Venlo Evenementen.

Een kostuumdrama vol spannende ontwikkelingen. Dit spel is geschikt voor ieder gezelschap. Samen met de hoofdrechercheur gaat u een sinistere moord oplossen. Dit spannende spel wordt gespeeld onder het genot van een heerlijk drie gangen diner. Maar de actie aan tafel is pas echt om van te smullen!

U kunt uw vergrootglas thuis laten en DNA-onderzoek zal ook niet nodig zijn. Tijdens dit spel maken we gebruiken bij dit spel passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht...

Welke rol zou u vertolken? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? Het gehele gezelschap zet zich in de moordenaar op te pakken. Onze rechercheur zal ervoor zorgen dat iedereen zijn hoofd erbij houdt. Het blijft spannend tot het laatste moment. Lukt het u de moordenaar te ontmaskeren? De beste speurneus mag op het einde van de avond nog een prachtige hoofdprijs in ontvangst nemen, veel plezier!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame!

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor elke doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan