8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oeps! Party in Venlo

Details over dit uitje
Oeps! Party in Venlo

De Oeps! Party van Venlo Evenementen is de perfecte mix van gezelligheid, overheerlijk eten, de beste hits, lekkerste cocktails en het leukste gezelschap. Hét feest van Venlo met allerlei vermakelijke partyonderdelen.

Stelt u zich eens voor: met zijn allen naar de te gekke party in de stad… lange voorbereiding, hoop geld gekost, mooie uitnodigingen gemaakt enz enz…

Maar… op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plek zijn de deuren dicht en is alles donker…!!! Niemand in de omgeving, op een Limburgs wijffie na. Zij staat een beetje te poetsen, met knalroze krulspelden in haar haar…

En iedereen had er toch zo’zin in, want Venlo Evenementen heeft niet voor niets zo’n superreputatie voor wat betreft de organisatie van super uitjes en feestjes!

Daar staat u dan met uw gezelschap! Avond naar de !@#$%^...!

NOU…ÈCHT NIET!!

De dame met de krulspelden is tante Sjaan, de schoonmaakster van de feesttent. Samen met haar neef Sjonnie regelt van alles en nog wat om er een geïmproviseerde knalavond van te maken!

Speciaal voor u, zegt ze…'omdat u van die leuke mensen bent…'

Tijdens de 'Starting in the kitchen Party' krijgt u door Tante Sjaan heerlijk gebak voorgeschoteld vanuit de keuken waarna u gaat beginnen met het altijd lachverwekkende smartlappen zingen voor doven en slechthorenden!

Na het gebak en de vrolijke deuntjes van onze accordeonist gaat u beginnen met de Oud-Hollandse spelletjes zoals sjoelen en koekhappen waarna u in de stemming komt voor het échte werk: het maken van de ultieme cocktails!

Onze professionele cocktail bartender leert u alles over het maken van de lekkerste drankjes! Er wordt glorieus geshaked en gestirred! Vervolgens geniet u van een heerlijk 3 gangen diner in de vorm van een buffet en kunt u daarna genieten van de professionele DJ! Voetjes van de vloer zodat de buren ook kunnen meegenieten! Veel plezier!

Inclusief:
 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Workshop Smartlappen zingen
 • Oud-Hollandse spelletjes
 • Cocktail Workshop
 • Accordeonist
 • DJ
 • Aankleding in stijl
 • Uitgebreid 3 gangen buffet
 • Luxe hapjes
 • Toplocatie
 • Fotograaf
 • Partymanager

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Party Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan