8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Pokeravond met pokerworkshop in Venlo

Details over dit uitje
Pokeravond met pokerworkshop in Venlo

Ben u het die iedereen van de tafel speelt tijdens de spannende pokeravond van Venlo Evenementen? In de Limburgse stad Venlo organiseert Venlo Evenementen een spannende en uitdagende pokeravond met u en uw collega’s, vrienden of familie.

Tijdens deze gezellige avond wordt u begeleid door een poker professional. Hij zal u en uw groep de kneepjes van het spel uitleggen en jullie verschillende bluftactieke aan leren.

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Op een unieke locatie in de historisch stad Venlo staat een pokertafel voor u en uw gezelschap klaar. Aan het begin van de avond krijgt u een korte stoomcursus pokeren. Alle regels en tactieken komen aan bod, waardoor u hopelijk uw concurrentie achter u kunt laten! De workshop is ook geschikt voor gevorderden!

20.00 - 22.00 Diner

Na de uitleg van de workshop schuiven jullie aan tafel waar een heerlijk 3-gangen menu voor u klaar staat. Tijdens het diner bepalen jullie wie de poker king of queen van Venlo is en uiteraard ontvangt hij of zij een gepast cadeau om mee naar huis te nemen.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Maximaal 10 deelnemers per tafel
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan