8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz in Venlo

Details over dit uitje
Pubquiz in Venlo

De Pubquiz van Venlo Evenementen is het gezelligste groeps- of bedrijfsuitje in een echt Limburgs café. De quiz zit vol muziekfragmenten en actuele vragen, geschikt voor alle leeftijdscategorieën!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in gelijke groepen die tegen elkaar zullen strijden om de titel. Onze enthousiaste quizmaster zorgt voor een onvergetelijke dag en staat te popelen om uw uitje in goede banen te leiden.

De quiz bestaat uit verschillende spelrondes. Niet alleen wordt uw muziekkennis op de proef gesteld aan de hand van muziekfragmenten, ook actuele vragen over verschillende onderwerpen geven ieder de kans om zijn kennis te delen. De ronde ‘Hints’ zal hilariteit garanderen, in deze ronde beeld u antwoorden aan elkaar uit met behulp van uw lichaamstaal.

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Venlo
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje van Venlo Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan