8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Venlo

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner in Venlo

Het komische Ranking the Stars spel kent u vast en zeker van televisie, maar u kunt het nu ook zelf spelen. Onder het genot van een heerlijk drie gangen diner komt u de gekste feitjes te weten over uw vrienden, familie of collega’s!

Venlo Evenementen biedt u de kans om uw gezelschap op een bijzondere manier beter te leren kennen, uw bedrijfsfeestje wordt hier geheid een stuk spannender van! Een paar dagen voordat het uitje plaats vindt krijgt u van ons een vragenlijst opgestuurd. U moet enkele grappige en onthullende vragen over uzelf invullen en uw gezelschap ‘ranken’. Van de leukste antwoorden maken wij een quiz die geheel op uw gezelschap is afgesteld.

In de tussentijd geniet u heerlijk van een bourgondisch drie gangen diner! Ontdek wie van jullie een echte womanizer is, welke dame te lang voor de spiegel staat en wie het meeste paar schoenen heeft. Niets blijft verborgen tijdens deze komische quiz.

Uiteindelijk zal ieder team verschillende ‘rankings’ moeten invullen. Het team dat eindigt met de hoogste score gaat naar huis met de felbegeerde hoofdprijs!

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als lunchgame!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangendiner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan