8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Venlo

Details over dit uitje
Ranking the Stars Lunch in Venlo

Bij de Ranking the Stars Lunch van Venlo Evenementen is het niet alleen smullen geblazen, maar komt u ook achter allerlei vreemde en volstrekt onschuldige geheimen van het gezelschap die u anders nooit zou ontdekken...

In maar liefst twee spelronden kijken we bijvoorbeeld wie van jullie het meest ijdel is, wie zijn schoonmoeder ook wel eens vriendelijk buiten de deur heeft gezet (terecht of onterecht) of wie de beste coureur van Nederland is en wie zijn of haar rijbewijs eigenlijk gewoon in het kampvuur moet gooien.

Op een gezellige locatie in het centrum van Venlo serveren we een heerlijke lunch met culinaire hoogstandjes die u af en toe even afleiden van alle bizarre ontdekkingen. En net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze spelleider z’n mannetje (of vrouwtje). Hij weet als geen ander op bijzondere wijze vrienden of familie uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken en doen in hun eigen tijd!

Voordat jullie dit gezellige spelprogramma kunnen spelen, wordt een paar dagen van tevoren vragenlijsten gestuurd. Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle sappige verhalen al bekend bij ons. Onze spelleider stelt jullie afwisselend een meerkeuze of open vraag zodat jullie ook achter alle weetjes komen.

Uw gezelschap wordt op gedeeld in teams of koppels en elk team gaat proberen de beste inschatting of ranking te maken. Wie komt het vaakste te laat? Wie heeft de meeste jeugdzondes gehad? Wie hoor je aan de andere kant van de stad nog schreeuwen?

De beste ‘Ranker’ weet alle vrienden en familie het beste in te schatten. Na elke vragenronde volgt er een uiteindelijke puntenscore. Voor de winner is op het einde een niet te onderschatten Ranking The Stars hoofdprijs.

U kunt dit spel ook boeken als los spel of als dinergame!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Ranking The Stars prijs voor de winnaar
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw lunch? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan