8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Venlo

Details over dit uitje
Sex and the City Game in Venlo

Dames opgelet! Het Sex and the City spel van Venlo Evenementen maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. De dag zal in het teken staan van fun, melige gezelligheid en een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Zeer geschikt als vrijgezellenfeest of groepsuitje voor dames die ervan houden de boel op stelten te zetten.

Jullie worden hartelijk ontvangen in het centrum van Venlo met een welkomstdrankje, hier wordt jullie groep opgedeeld in gelijke teams. Wij bedenken voor uw gezelschap de leukste avonturen. Uiteraard kan uw vrijgezellenfeest op maat vormgeven. Geef ons jullie voorkeuren door en wij houden daar rekening mee! Welke main-events moeten er zeker op het programma staan?

Denk aan activiteiten als een feestelijke live-act op straat, een heuse stiletto hardloopwedstrijd, een flirt-contest, een zoektocht naar dé Mr-Big of dacht u meer aan een paaldansworkshop in het hartje van de stad? Venlo Evenementen is van alle markten thuis, met nog vele andere komische opdrachten wordt dit hoe dan ook een dag die u niet snel zal vergeten

Inclusief:
  • Jullie eigen Mr. / Mrs. BIG als begeleider
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Uitleg programma
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • 1 consumptie uit de Hollandse bar tijdens de prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Bekijk al onze verrassende vrijgezellenfeesten in hartje Venlo. Elk arrangement is naar wens aan te passen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan