8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Speurtocht met Bourgondisch Dineren in Venlo

Details over dit uitje
Speurtocht met Bourgondisch Dineren in Venlo

Leer Venlo op een creatieve manier kennen door middel van een sperutocht! Om het nog mooier te maken biedt Venlo een combinatie aan van een speurtocht inclusief een heerlijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants. Lijkt u dit wat? Reserveer de Speurtocht met Bourgondisch Dineren bij Venlo Evenementen.

De historische binnenstad met alle bezienswaardigheden staat op u te wachten, net als het bourgondische culinaire diner!

U kunt Venlo op uw eigen tempo ontdekken. U krijgt van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. U puzzelt zo alle steegjes en straatjes van de stad af. Daarnaast bent u altijd net op tijd voor een nieuwe ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Venlo Evenementen heeft voor u alles tot in de puntjes geregeld! Voor een uniek avondje uit tijdens uw verjaardag, jubileum of zomaar een gezellig dagje weg. Welke heugelijke reden dan ook.

U krijgt de mooiste stad van Limburg in al zijn facetten te zien en u komt helemaal ontspannen in het laatste restaurant aan, waar we u een uitermate goed nagerecht serveren! En natuurlijk kondigen we ook nog de winnaar van deze avond aan, die inmiddels van de likeur geniet....

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 23.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u dit arrangement ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan