8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Venlo

Details over dit uitje
The Candyman in Venlo

Durf jij het avontuur met ‘The Candyman’ aan? Laat het zien in Venlo en beleef dit bizarre spel van Venlo Evenementen.

De Candyman steelt de show met lachwekkende optredens, uitdagingen en opdrachten waarbij the Candyman ieders hart wint met zijn unieke verschijning..

Ga met de Candyman op stap en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En zijn vrienden doen uiteraard vrolijk mee!

Het ULTIEME vrijgezellenfeest, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei doldwaze uitdagingen en opdrachten aan in het centrum van Venlo. The Candyman is altijd ondeugend, vrolijk en houdt van een uitdaging! Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen!

Alles wordt met camera vastgelegd zodat je later deze momenten nog eens kunt beleven!

Na afloop komen we even bij in een gezellig café en gaan we samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden je later toegestuurd, zodat je deze supergave en vooral buitengewone dag elke keer weer kan herbeleven.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 consumptie
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmpjes worden via WeTransfer opgestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan