8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Venlo

Details over dit uitje
The Pain Game in Venlo

Een spelprogramma om jezelf te testen samen met je vrienden of collega’s! Hoe hoog is jouw pijngrens? Speel The Pain Game van Venlo Evenementen en zet jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest in Venlo helemaal op de kaart. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in het centrum Venlo voor de ultieme test! Wie heeft zenuwen van staal?

Zenuwslopend en hilarisch, tijdens The Pain Game gaan teams de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs te veroveren. Wij stellen elk team een aantal vragen. Na drie foute antwoorden krijgt het desbetreffende team een 'Pain Game Challenge'. Zet zoveel mogelijk wasknijpers op je lijf of eet een hele hete peper!

Tussen de rondes door nemen we even een kleine pauze om op even te ontspannen voor we door gaan naar de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Venlo Evenementen? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Jullie groepsuitje combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Venlo! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan