8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lapdance / Striptease in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Lapdance / Striptease in Venlo

Dames, durven jullie het? De workshop Lapdance & Striptease van Venlo Evenementen maakt van elk muurbloempje een echte sensuele diva.

Samen met een professional leer je verleidelijk dansen op een stevige en sexy beat. Uitdagend teasen en lachen en the opposite sex totaal gek maken behoren uiteraard tot de ambitie van onze lapdance specialist.

Uiteraard zullen jullie voor deze workshop de mooiste kleding moeten meenemen. Lingerie is altijd leuk. Een sexy rokje of hoge hakken doen het altijd goed en natuurlijk een cool stropdasje is altijd meegenomen.

Leer hoe je het publiek kan plagen, dans die speciale moves waar elke man gek van wordt. Uiteraard kunnen we tijdens deze Lapdance Workshop de aanstaande bruid wat extra lessen in verleiding geven.

Zin in een sexy uitje? Boek de Lapdance & Striptease workshop van Venlo Evenementen en verras je vriend of partner met wat je geleerd hebt.

Inclusief:
  • Locatie in Den Bosch
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan