8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Workshop in Venlo

Details over dit uitje
Lipdub Workshop in Venlo

Zoekt u een speciaal bedrijfsuitje in Venlo? De Lipdub workshop van Venlo Evenementen zet professionele camera's aan het werk en is een creatief event voor iedereen!

Heeft u iets te vieren of wilt u een professionele videoclip maken met familie, vrienden of collega's?

Even met de sportvereniging iets leuks opnemen, of net voor of na afloop van de bruiloft een speciaal aandenken creëren voor de bruid en bruidegom? Het kan allemaal tijdens deze Lipdub opname in Venlo. En wat dacht u van een zeer ludieke clip als herinnering aan een feestelijk vrijgezellenfeest?

Een Lipdub is een videoclip, waarbij uw favoriete muziek door uw gezelschap nagesynchroniseerd wordt op film. De clip duurt gemiddeld zo'n vier tot vijf minuten en het is natuurlijk het leukst als u een goede hit uitzoekt voor de clip, muziek die iedereen kent en dus volledig mee kan zingen! Tijdens deze filmworkshop zorgen onze begeleiders ervoor dat alles perfect wordt opgenomen.

Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer uit moet zien. Venlo Evenementen zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden. Beleef het Libdub Event in Venlo en maak een professionele videoclip!

Inclusief:
  • Professionele regisseur en camera-operators
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens bedrijfsuitje
  • Attributen
  • Videoclip op DVD naderhand toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan