8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Mondharmonica in Venlo

Details over dit uitje
Workshop Mondharmonica in Venlo

In 1,5 uur tijd mondharmonica leren spelen? Samen met Venlo Evenementen kan het! Binnen 1,5 uur leert u op een locatie in deze Limburgse stad het leuke instrument te bespelen. En het leuke is, u krijgt uw eigen mondharmonica mee naar huis... Zo kunt u na de Workshop aan iedereen al uw geleerde kunsten laten horen!

Niemand hoeft noten te kunnen lezen of eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

Onze experts behandelen de techniek en leren u al snel gezamenlijk de blues en een improvisatie blues schema. Daarna leert u gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Wij garanderen u, dit uitje is een dag om nooit te vergeten! Op een leuke manier leert u, samen met uw vrienden, familie of collega’s een nieuw instrument te bespelen in Venlo!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Mondharmonica voor mee naar huis
  • Locatie in het centrum van Venlo
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan