8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Venlo

Details over dit uitje
Biking Brunch in Venlo

Op de fiets naar drie restaurants in Venlo, waar u geniet van telkens een uniek gerecht, tijdens Venlo Evenementen’s Biking Brunch.

Zo leert u niet alleen de stad ontdekken, maar weet u waar de lekkerste gerechten te halen zijn! Het Bourgondische Venlo op z’n best!

Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten en stapt u zo nu en dan eens af voor een nieuwe culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Frans restaurantje is op de Markt of een exquise verrassing op Jeroen Boschplein, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het Oeteldonkse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Het is geen rondje rond de kerk, maar een echte speurtocht van het goede Brabantse leven! Elke chef-kok staat hals rijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! En dat willen we zeker! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Oeteldonkse tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan