8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Venlo

Details over dit uitje
Biking Dinner in Venlo

Voor iedereen die van bewegen houdt, maar tegelijkertijd ook wil genieten van lekker eten in Venlo, is er de Biking Dinner fietstour van Venlo Evenementen. Dat is toch hartstikke leuk?!

Een culinair spektakel in het historisch centrum van de stad, met een sportieve bijsmaak op de fiets.

Met een professionele gids gaat u op weg langs de mooiste monumenten, historische plekken en straatjes van Venlo en stapt u zo nu en dan eens af voor weer een ander gerecht in een ander restaurant. Zo leert u de keuken van Limburg pas echt kennen!

Natuurlijk moeten die calorieën ook weer verbrand worden, dus stapt u na het heerlijke diner weer op de fiets om de mooiste stad van Limburg van dichtbij te bekijken.

Onze gidsen zijn gespecificeerd in het vertellen van de meest spraakmakende anekdotes over de stad, de cultuur en alle bekende plekken. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Venlo met vrienden en familie! Haije!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan