8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Venlo

Details over dit uitje
Bubble Voetbal in Venlo

Met Bubble voetbal gaat u een uniek en hilarisch potje voetbal spelen! Venlo Evenementen organiseert samen met u het geweldig sportevenement Bumping Bubble Voetbal. U heeft allemaal een kunststof bal aan waardoor het een lachwekend en ideaale spel is tijdens een vrijgezellenfeest of een ander gezellig groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. U speelt Bubble voetbal binnen in een sportzaal of buiten op een sportveld in de Limburgse stad Venlo.

Net als in het normaal voetbal speelt u Bubble Bal in teams. Alle teamspelers hebben een kunststof bal aan die het tegen elkaar aan botsen of vallen tegenhoudt. De keeper ´bubbled´ tussen de doelpalen en de lat, de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Bubble Voetbal is bedacht door een creatieve geest die niet één bal, maar 22 ballen op het veld wilde zien stuiteren! De gedachten was ‘’hoe meer ballen hoe beter’’. Wij, als Venlo Evenementen kunnen dit idee alleen maar toejuichen. Onze professionele Bubble specialist zal eerst een aantal spelregels en technieken uitleggen van dit geweldige spel! Hierna kan het potje voetballen (en vallen) van start gaan!

Voor meer informatie over dit unieke uitje, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van Venlo Evenementen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportzaal of veld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan