8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Crazy Winter Dinner Game in Venlo

Details over dit uitje
Crazy Winter Dinner Game in Venlo

Sneeuw of geen sneeuw, de Crazy Winter Dinner Game in Venlo staat voor u klaar. Een uitdagend en hilarisch uitje beleef je met de Crazy Winter Dinner Game bij Venlo Evenementen!

Gekke, hilarische en idiote opdrachten uitvoeren, dat staat centraal bij dit arrangement. Een sneeuwpop maken, sneeuwballengevecht midden in de stad of optreden als bibberende straatmuzikant, wie zal het zeggen?

Tussendoor krijgt u een uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende culinaire restauarants!

U gaat afhankelijk van de grootte van uw gezelschap in teams de mooiste stad van Limburg veroveren! U gaat van restaurant naar restaurant en ondertussen doet u voor ons nog een aantal doldwaze en hilarische opdrachten, het straatje schoonvegen van de burgemeester bijvoorbeeld (letterlijk). Alle opdrachten krijgt u van ons mee samen met alle adressen van alle restaurants waar voor u een feestmaal staat te wachten.

Uiteraard krijgt u van ons een digitale videocamera mee om alles vast te leggen zodat u dit later nog eens kunt terugkijken en schuift u aan in het volgende etablissement om het hoofdgerecht te verorberen. In het laatste restaurant komen we bijeen om van het nagerecht te genieten en het winnende team de hoofdprijs te overhandigen...

Natuurlijk hebben altijd nog de video´s om het één en ander te verifiëren, dus vals spelen is helaas geen optie! Brr… het zijn barre tijden, maar wel erg gezellig!

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan