8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 188 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime Tablet Brunch Game in Venlo

Details over dit uitje
Crime Tablet Brunch Game in Venlo

Maak in Venlo kennis met de Crime City Brunch Game van Venlo Evenementen: een modern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen brunch.

Kruip in de huid van een bedreven crimineel en ga de strijd aan!

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is simpel, namelijk het verzamelen van zoveel mogelijk prijzen. Samen met uw gezelschap terroriseren jullie het oude stadscentrum. Kraak de kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een veelbesproken straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie activiteiten. Wanneer u gepakt wordt moet u de politie omkopen met uw buit waar u zo hard voor heeft gevochten. Houd dus goed contact via de portofoons zodat u de buit zo snel mogelijk aanvult en gevaren optijd ziet aankomen!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u deze middag niet met lege maag komt te staan. Jullie kunnen genieten van een heerlijke brunch in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Venlo. Hojje!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 – 18.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan