8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 186 reviews
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Venlo
Geprezen om service & flexibiliteit

Culinaire Winter Wandeling in Venlo

Details over dit uitje
Culinaire Winter Wandeling in Venlo

Een winteruitje in Venlo om van te smullen: bij de Culinaire Winter Wandeling wordt u ontvangen met warme chocolademelk, koffie en de enige echte Bossche Bol.

 

Vervolgens laten we u de stad verkennen met een professionele gids, die volledig toegerust is om van deze culinaire Winter Wandeling echt iets gezelligs te maken!

 

Op weg door de pittoreske straten van Oeteldonk vertelt onze gids u alles over de talloze Bourgondische gerechten waar Venlo bekend om staat.

 

We nemen u als eerste mee naar een likeurproeverij, waar u de lekkerste dranken gaat proeven! Na het eerste slokje zit de stemming er gelijk goed in, met als bijkomend voordeel dat u er extra warm door wordt!

 

Vervolgens nemen we u mee naar Brouwerij Kollenburg, waar het bier koud staat. De glimmende koperen ketels zijn een lust voor het oog en het gerstenat dat er uitkomt, is door Kollenburg omgetoverd tot een uniek Winter Bockje! Geniet van de gezellige sfeer in deze unieke brouwerij in Brabant.

Inclusief:

– Ontvangst met warme chocolademelk en Bossche Bol
– Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
– Unieke wandeling in het hart van Venlo
– Likeurproeverij
– Biertje van brouwerij Kollenburg
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Venlo with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Venlo.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan